کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
تراش دندان: در ترمیم دندان با کامپوزیت، برعکس لمینت، دندان تراش نمیخورد و از حجم آن کاسته نمیشود، بلکه به راحتی بر روی سطوح دندان چسپانده میشود.
درمان پوسیدگی دندان: کامپوزیت دندانی برای ترمیم دندانهای دچار پوسیدگی یا تخریب به دلیل عفونت استفاده میشود.
این به معنای کمتر بودن زمان مورد نیاز برای ترمیم و کمتر بودن تعداد دفعات مراجعه به مطب دندانپزشک است.
مقرون به صرفه بودن: ترمیم دندان با استفاده از کامپوزیت معمولاً هزینهی کمتری نسبت به ترمیمهای دیگر مانند لمینت دارد، که این امر برای افرادی که به دنبال گزینههای مقرون به صرفه در ترمیم دندان هستند، بسیار جذاب است.
اگر میخواهید کامپوزیت دندان شما دوام و ماندگاری طولانی داشته باشد و در مدت کوتاهی آسیب نبیند و تغییر رنگ ندهد، نکات زیر را در مورد مراقبت از دندان کامپوزیت شده مد نظر قرار دهید.
به عنوان مثال، افرادی که دندانهای برجسته نسبت به لثه دارند یا دندانهای نامنظم دارند، نمیتوانند گزینههای مناسبی برای این درمان باشند.
طول عمر کامپوزیت دندان به عوامل متعددی بستگی دارد و نمیتوان یک مقدار دقیق برای آن تعیین کرد. برای مثال، کامپوزیتها در ناحیههای با فشار و اصطکاک کمتر معمولاً ماندگاری بیشتری دارند.
بطور کلی عواملی که بر طول عمر کامپوزیت تأثیر میگذارند، شامل موارد زیر میشوند:
کامپوزیتهای دندانی به عنوان محصولات مختلف با ترکیبات و ویژگیهای متفاوت عرضه میشوند. انواع کامپوزیت دندان ویژگیها و کاربردهای مخصوص به خود را دارند و انتخاب مدل مناسب بستگی به نیازهای بالینی و تصمیم دندانپزشک دارد.
من می خوام کامپوزیت کنم، قبلش لازمه کاری انجام بشه؟ چقدر طول می کشه؟
به همین دلیل، مشاوره با دندانپزشک و رعایت مراقبتهای مناسب پس از ترمیم، اساسی برای داشتن یک لبخند سالم و زیبا میباشد.
این مزیت به حفظ سلامت دندانهای اطراف و کاهش احتمال آسیب به آنها کمک میکند.
بررسی دقیق دندانها و مشاوره برای انتخاب بهترین رنگ کامپوزیت دندان
نکته: برای حل مشکلات اساسی تراز دندان ها و پر کردن فاصله های زیاد بین دندان ها، از شرایط کامپوزیت دندان روش های بهینه و تخصصی تری مثل ارتودنسی استفاده میشود.